Aktuális akciónk

Akciónk keretében Április hónapban (min. bérlés 4 nap)

Suzuki Ignis                    5.500 Ft/nap

 Suzuki Swift (új)            5.500 Ft/nap

  Suzuki Liana                   6.000 Ft/nap

 

Kedvezményes autóbérlés

Nincs autója, de a közeljövőben szüksége lesz egyre? Itt az ideje, hogy kipróbálja az autóbérlést! Ismerősöktől autót kölcsönkérni mindig rizikóval és nagy felelősséggel jár, de van olyan is, aki nem szívesen adja át az irányítást más kezébe.

Marad tehát az autóbérlés, melyet most kedvezményesen vehet igénybe a mi cégünktől! Használja ki akciónkat, mert most nagyon megéri! Amennyiben tőlünk bérel autót és ezt hat napnál hosszabb távra tervezi, akkor a hetedik napot ajándékba, tehát ingyen megkapja!

Ez most egy kihagyhatatlan ajánlat, ne habozzon és válassza ki most az autóját! Autóparkunk egytől-egyig kifogástalan állapotú és kiváló minőségű Suzuki gépjárművekből áll, különböző méretben, így minden igényt kielégítenek.

Akár költözik, nagyobb utazásra készül, esetleg egy ismerősét kell kalauzolni vagy munkaügyben van szüksége autóra, csak forduljon hozzánk bizalommal és vegye igénybe különleges akciónkat! Hívjon minket most és béreljen autót! További információkért forduljon hozzánk bizalommal!

Facebook

YouTube