Autója meghibásodott béreljen autót autókölcsönzőnktől!

Kedvező áron
vállaljuk trélerrel autója elszállítását is.

Kérjen telefonon
információt munkatársainktól!

+36 70 418 44 77

 

KISZÁLLÍTÁS

A nálunk bérelt autókat kedvezményes árakon kiszállítjuk Budapesten belül!

autoberles

Autóbérlés, Autókölcsönzés

Kiszállítási díjak:

3.000 Ft/ alkalom minimum 3 napos bérlés esetén Pest területén

4.000 Ft/ alkalom minimum 3 napos bérlés esetén Buda területén

Bővebb információkért érdeklődjön elérhetőségeinken.

Kiszállítjuk bérelt gépjárművét!

Az autóbérlés ma már egyre népszerűbb szolgáltatás, hiszen ha csak alkalmi használatra kell, sokkal olcsóbban megoldható, mintha vásárolnánk egy saját gépjárművet. Az autóbérlés lehetővé teszi, hogy kényelmesebben utazzunk, rövid időszakokra költséghatékony megoldást jelent mindenkinek. Ha nincs lehetősége személyesen eljönni a gépjárműért, vállaljuk Budapesten belüli kiszállítását.

Az autóbérlés kiszállítással egy praktikus és költséghatékony megoldást jelenthet azoknak, akik például vidékről utaztak fel Budapestre egy néhány napos városnézésre, konferenciára, munkatalálkozóra. Ilyen esetekben általában a város központjába futnak be a vonatok, ahonnan a sok csomaggal nehéz még tovább utazni az autóért. Így a legegyszerűbb megoldás, ha kiszállítással kéri az autót a budapesti helyszínre és a szerződést ott kötjük ügyfeleinkkel.

Ha Ön is szeretne kényelmesen utazni a fővárosban, béreljen autót nálunk! Vállaljuk a gépjármű kiszállítását a megadott budapesti helyszínre! Keressen minket bizalommal!

Az autóbérlés előnyei és bérléssel kapcsolatos tanácsok

Mindenkivel előfordulhatnak olyan élethelyzetek, melyek során szüksége lehet egy gépjárműre, és ezt természetesen a lehető leggyorsabb kivitelezésben. Ilyenkor érdemes autót bérelni.

Az autóbérlésnek számos előnye van, gyors, egyszerűen kivitelezhető és pénztárcabarát megoldás. Az autókölcsönzők általában igen nagy gépparkkal rendelkeznek, melyben számos alkalomra megtaláljuk a nekünk tetsző járművet. Ám vannak olyan szempontok, melyeket figyelembe kell vennünk, ha autót bérelnünk.

Fontos, hogy ebben az esetben a jármű nem a saját tulajdonunkat képezi, tehát ezt szem előtt tartva kell használnunk. Ennek egyik hátránya, hogy némely külföldi országba nem léphetünk bérelt autóval. Kölcsönzés során csakis a szerződő vezetheti a járművet, nem adhatja azt kölcsön senkinek, ezt is érdemes mérlegelni.

Cégünk dinamikusan és gyorsan a rendelkezésére áll, illetve kiszállítja a bérelt autót. Legyen Önnek is egy megbízható autója, mely kisegíti egy problémás időszakban!

Suzupont Kft.

1171 Budapest Pesti út 327.

Tel: +36 70 418 44 77

E-mail: info@autoberles-budapest.hu