AUTÓBÉRLÉS KAUCIÓ NÉLKÜL

autoberles-repuloter-budapest

Reptérre érkező kedves ügyfeleinknek minimum 4 napos bérlés esetén, a repülőjegyük bemutatásával nem kell kauciót fizetni.

Autóbérlés repülőtér közelében gyorsan, kényelmesen és rugalmasan. Külföldről érkező ügyfeleinkért igény esetén a Liszt Ferenc repülőtérre vagy régi nevén Ferihegyi reptérre kimegyünk.

Díjmentesen végezzük ezen transzfer szolgáltatásunkat amennyiben munkanap reggel 8 óra és este 17 óra közötti időben megoldható a gépkocsi átadása. Hétvégén és munkaszüneti napon, valamint munkanap este 17 óra és 20 óra közötti  időpontban átadott gépjárművekre 4.000 Ft ügyeleti díjat számítunk fel. Este 20 óra és reggel 8 óra között 5.000 Ft az ügyeleti díj.

Irodánkba történő beszállítást követően gyorsan lebonyolítjuk a szerződéskötést, ahonnan elindulhat kitűzött úti célja felé. M0 Maglód-Rákoskeresztúr lehajtójánál lévő irodánkból gyorsan és egyszerűen eljuthat az ország bármely pontjába.

Ezt a kedvező szolgáltatást abban az esetben tudjuk díjmentesen biztosítani, amennyiben a bérelt gépjárművel megoldható a reptérről történő elszállítás, és nincs szükség egy második gépjárműre.

autoberles-repuloter

A gépjármű visszaadása is egyszerűen történik. A megbeszélt időpontban találkozunk az irodában, ahonnan a gépjármű visszavétele után kiszállítjuk a repülőtérre. Itt sem számítunk fel plusz költséget, amennyiben az autó visszaadása munkanapon reggel 8 óra és este 17 óra közötti időben megoldható. Munkanap 17 óra és 20 óra között, valamint hétvégén és munkaszüneti napon az ügyeleti díj 4.000 Ft/alkalom. Este 20 óra és reggel 8 óra között 5.000 Ft/alkalom az ügyeleti díj. Ekkor is a  bérelt gépjárművel történik a kiszállítás.

Reptéri átadás

Reptéri átadás is megoldható, ebben az esetben a reptér közelében lévő Shell benzinkúton történik az átadás, a kiszállási díj 3.000 Ft/ alkalom. Ebben az esetben a bérleti szerződést a helyszínen töltjük ki, a kért iratokat (útlevél, vezetői engedély stb.) fénymásolatban kérjük magukkal hozni vagy email-ben elküldeni.

Autóra lenne szüksége a reptérről való utazáshoz és az itt tartózkodása idejére?
Ha autóbérlés, akkor Suzupont autókölcsönző!

Ha nem szívesen dobna ki pénzt egy autó vásárlására, fenntartására és parkoltatására csak azért, hogy néha igénybe vegye, akkor velünk jól jár. Ha gépkocsira van szüksége és a budapesti reptérre érkezik, keressen minket és ingyen elszállítjuk Önt a bérlés helyszínére.

Miért éri meg minket választania?

  • Nem kell a csomagokat cipelve eljutni a taxiig és több ezer Forintot elkölteni, míg elér az autókölcsönzőhöz.
  • Nem kell autót üzemeltetnie, ha csak rövid időre szokott ellátogatni hazánkba, mégis kényelmesen utazhat, a tömegközlekedés hátrányai nélkül.
  • Ingyen szállítjuk el irodánkig és a kölcsönzés végén vissza a reptérre.
  • Kedvező árakon bérelhet autót.
  • Választhat  3, 4, vagy 5 ajtós változatból, számos modellből.
  • Nálunk gyors ügyintézésre, korrekt árakra és vevőorientált kiszolgálásra számíthat.

Tekintse meg autóparkunkat és foglalja le az Önnek szimpatikus modellt!
Ha kényelmesen utazna magyarországi tartózkodása során, keressen minket bizalommal!

Suzupont Kft.

1171 Budapest Pesti út 327.

Tel: +36 70 418 44 77

E-mail: info@autoberles-budapest.hu