TARTOZÉKOK BÉRLÉSE

Autót már bérelt, de tartozékokra is szüksége lenne? – Nálunk nem akadály!

Autó tartozék bérlés

Hólánc: 500 Ft/nap
GPS: 500 Ft/nap
Tetőcsomagtartó: 1000 Ft/nap
Gyermekülés: A készlet erejéig ingyenes! 

Az autó kiegészítők fontos szerepet töltenek be a komfortos és biztonságos utazás terén. Mi a legfontosabb kellékeket adjuk bérbe, hogy Ön ugyanolyan kényelmesen érezze magát a bérelt autóban, mint a sajátjában.

Bérelhető autó kiegészítők

Hólánc

autoberles holanc

A téli vezetés elengedhetetlen eszköze. Segít az autó úton tartásában, csúszásgátlásában. Biztonsági szempontból nélkülözhetetlen a hideg hónapokban. A havas, jeges utakon kitűnő szolgálatot tesz. A hólánc táblával jelölt útszakaszokon azonban kötelező a használata, a maximális sebesség 50 km/h-ás betartása mellett.

GPS

autoberles gps

Kényelmi kellék, amely helytakarékos térképként segíti a vezetőt a helyes útvonal tartásában. Ideális, ha számunkra ismeretlen a célhoz vezető út. Általa kiküszöbölhetjük a tájékozottság és helyismeret hiányából fakadó kellemetlenségeket és az eltévedésből fakadó felesleges kilométereket.

Tetőcsomagtartó

autoberles tetocsomagtarto

Kimondottan hasznos nyaraláshoz, ahova sporteszközöket visznek, mint például kerékpárt vagy szörfdeszkát. Ha nem fér el a csomagtartóban, béreljen tetőcsomagtartót is, így megoldódik problémája.

Gyermekülés

autoberles-gyerekules

Kiemelten fontos a gyermekek utaztatásában. Kötelező autó kiegészítő, amelynek hiánya büntetést vonhat maga után.

Béreljen gépjárművet és  nálunk megtalálja a hozzá való autó kiegészítőket!

Lehetőség van különböző tartozékok bérlésére, melyek a következők:

A GPS-ről pár szóban

autoberles-gps-2

Nálunk bérelhet GPS eszközt, de nézzük is meg hogyan működnek pontosan ezek a készülékek, milyen elven alapulnak.

A GPS nevének pontos jelentése műholdas helymeghatározást jelent. Ezt a rendszert az Amerikai Egyesült Államok alkotta a katonaság részére. Működésének lényege a műholdas kapcsolattartás.

A GPS készülékek vevőként működnek, melyek a műholdakról érkező jeleket begyűjtik és feldolgozzák. Egyszerre több jelet fogadnak be, így tudnak pontos meghatározást adhatnak. Ezeknek az áramlását viszont több zavaró tényező is befolyásolhatja. A mai modern készülékek ki tudják védeni ezeket a zavaró környezeti hatásokat. Ezáltal egyre pontosabb helymeghatározásra képesek.

Miért érdemes GPS-t használni:

  • Az útirányt a készülékek pontosan ki tudják számítani.
  • Megadják, hogy körülbelül mennyi idő alatt lehet elérni a kívánt célt.
  •  A legoptimálisabb úton vezetnek minket.
  • Nem kell a képernyőt néznünk vezetés közben, mert szóban navigál minket az eszköz.

Egy GPS bérlésével nagyban leegyszerűsítheti utazását!

Autóbérlés tartozékokkal

Vendégei érkeztek és kisbaba is van velük? Önnek nincs megfelelő felszerelése, hogy autóval szállítani tudja a gyermeket?

A gyerekülés használatát törvény írja elő kisgyermekek számára, ha autóban szállítják őket. Egy gyerekülés nem olcsó, és ha csak alkalmanként van rá szükség, nem éri meg beszerezni. Béreljen tőlünk autót és mi biztosítjuk mellé az Önnek szükséges kiegészítőket! Többféle gyerekülés közül választhat, ami megfelel a baba méretének és kényelmének.

Ha nálunk bérel gépjárművet vendégei szállítására, a készlet erejéig ingyenesen biztosítjuk a gyermekülést a baba számára. Így nem kell tartania az esetleges rendőri ellenőrzéstől és a gyermek biztonságát sem veszélyezteti.

Egy autó bérlésével számos költséget megspórol és elkerülheti a tömegközlekedés kényelmetlenségeit. Autóval könnyedén megmutathatja vendégeinek a lakókörnyezete látványosságait, a bérelt autó kitűnő lehetőséget nyújt a kényelmes városnézéshez.

Ha megbízható és kényelmes autókat bérelne jó áron, és fontos Önnek, hogy ne kelljen megvásárolnia a gyermekülést sem, akkor keressen fel minket!

Autóbérlés: Autózás és a gyerekek

autoberles-gyerekkel

Autóbérlés során minden előírást és jogszabályt figyelembe kell venni a gyermekekre vonatkozóan, hiszen az elmulasztásuk esetén súlyos büntetéseket vonhat maga után egy-egy kihágás.

Gyermek az első ülésen: Abban az esetben utazhat gyermekünk az első ülésen, amennyiben magasabb 150 cm-nél, valamint csecsemők esetében babahordozóban a menetiránynak háttal fordítva, amennyiben nincs légzsák vagy kikapcsolható.
Gyermek a hátsó ülésen: A hátsó ülésen utazva a piciknek 135 cm alatt kötelező a biztonsági ülés használata, valamint 135 és 150 cm között elegendő a biztonsági öv használata, amennyiben a méreteihez igazítottuk a kicsinek az övvel vagy ülésmagasítóval.
Minden esetben fordítsunk kellő figyelmet gyermekünk biztonságos utaztatására autóbérlés során is, hiszen a súlyos balesetek és a büntetés elkerülése érdekében megéri gondoskodni a kellő kiegészítőkről.

Cégünk nem csupán autóbérlési szolgáltatásokkal várja ügyfeleit, hanem a szükséges kiegészítő felszerelések igénybevételére is van lehetőség. Tekintse meg weboldalunk információit, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és készséggel állunk rendelkezésére!

Nyaralni menne, de nincs tetőcsomagtartója?

tetocsomagtarto-autoberles

Előfordult már Önnel, hogy egy utazás alkalmával annyi csomagot pakolt be a család, hogy azok nem fértek be az autóba? Az autó bérlést cégünk egyéb szolgáltatásokkal is egybeköti!

Ilyen esetekben jól jön a tetőcsomagtartó és a tetőbox. Ez a megoldás igen praktikus, ugyanakkor ezeknek a csomagtartó fajtáknak a felszerelésével megváltozik autója légellenállása, így érdemes vezetés közben jobban odafigyelni, és néhány szabályt betartani. A megfelelő tetőbox kiválasztásánál fontos figyelembe venni, hogy mekkora a szállítani kívánt csomagok helyigénye, illetve, hogy mekkora az Ön autója.

Magyarok százezrei utaznak évente autóval síelni. A sok helyet foglaló sífelszerelés elcsomagolására a tetőbox a legalkalmasabb. A tetőbokszok olyan zárható dobozok, amelyek elsősorban a téli sportok kedvelőinek előnyösek, mivel sok helyet kínálnak a síelni igyekezőknek. Ezeket a méretű tetőboxokat síboxnak nevezzük.

Béreljen autót és a hozzá tartozó kiegészítőket, ha nyaralni indul! Tekintse meg budapesti autókölcsönzőnk lehetőségeit!

A biztonságos és komfortos utazás kellékei

Egy utazás megtervezése sosem egyszerű, sok apró részletet rejt magában, különösen, ha az ember kocsival vág neki az útnak. Mégis, ez a verzió a legkényelmesebb módja az utazásnak, hiszen nem kell attól félni, hogy lekéssük a fel- vagy átszállást, valami hiba miatt vesztegelünk a vonaton, elvesznek a csomagjaink és más ehhez hasonló kellemetlenségek érnek bennünket.

Nincs autója? Nem probléma!

autoberles-kulcs

Ma már számtalan megbízható és saját igényeinkre szabható autót kölcsönözhetünk, akár egyedül, párunkkal vagy családunkkal utazunk. Ha már megvan a kiválasztott autó, érdemes odafigyelni pár kiegészítőre is. Fontos, hogy ha olyan helyre utazunk, ahol azelőtt még nem jártunk, legyen egy megbízható GPS a kocsiban. Ezen felül a családosoknak szükségük lehet még gyermekülésre, a sok csomaggal utazóknak pedig tetőcsomagtartóra is. A téli hónapokban ne feledkezzünk meg a hólánc kulcsfontosságáról sem.

Egy megbízható és profi autókölcsönzőben mindez megtalálható. Ha pedig kedvező árakat és minőséget keres, forduljon hozzánk bizalommal és élvezze az utazás minden pillanatát bérelt autójával!

Biztonságos autókölcsönzés télen is!

A téli hónapokban számtalan tényező befolyásolja és nehezíti a sofőrök biztonságos vezetését, ilyenek például a hó, jég, köd és ónos eső. Az autókölcsönzéstől sokan félnek, mondván, hogy nem saját autóról van szó, mi lesz, ha megtörténik a baj. A fokozott veszélyek miatt így télen jóval kevesebbekben fordul meg az autóbérlés opciója. Pedig van megoldás.

A megfelelő autó tartozékokkal maximálisan biztonságossá tehetőek a bérelt gépjárművek, így a vezetőnek nem kell attól tartania, hogy valami gond éri. Autókölcsönzőnk így nem csak a megfelelő kocsit biztosítja az Ön számára, legyen szó mindennapos használatról vagy utazásról, de a biztonságos vezetés kellékeit is szolgáltatja mellé. A gépjárművekre szerelt téli abroncsokkal és bérelhető hólánccal Ön is védve érezheti magát és családját a bérelt autóban.

Ha Ön is megbízható autókölcsönzőt keres, forduljon hozzánk bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére a téli hónapok során is! Kérdés esetén vegye fel a kapcsolatot szakértő kollégáinkkal!

Béreljen nálunk tartozékot utazásához!

Suzupont Kft.

1171 Budapest Pesti út 327.

Tel: +36 70 418 44 77

E-mail: info@autoberles-budapest.hu